Firma EIFFEL OPTIC, a.s. - Diskuze, názory, doporučení a hodnocení

 Hodnocení:      0 1 2 3      
Diskutující:
Návod    
 

Firma EIFFEL OPTIC, a.s. - Diskuze k tématu Firma EIFFEL OPTIC, a.s.


Výpis příspěvků 1 až 14 (14)
 
přečíst (6) 27.09.22 12:34  Karolína Karolína  (248513)

Vyhozené peníze

Od této firmy jsem zakoupila již třetí brýle, všechny staly kolem deseti tisíc a u třetích brýlí mi totálně spackali provedení, sklo nedrželo v obrubě a několikrát vypadlo, dvě reklamace uznali a třetí, kdy byl způsob uznání reklamace vrácení peněz, mi je opět opravili a ještě k tomu s naštípnutým sklem. Nemám sílu se s nimi hádat, po tolika letech a penězích, co jsem za ty roky zaplatila za brýle a čočky, bych si zasloužila vraceni peněz nebo alespoň slušněopravene brýle. Už mě tam nikdy neuvidí.

Dosavadní doporučení: přečíst (6)
Vaše doporučení:

spíše nečíst (2) 13.05.21 13:08  Petr Novotný  (227696)

neuznaná reklamace

Jelikož jsem pracoval vedle zmíněné optiky, bylo pro mě takřka samozřejmé, že jsem si předepsané brýle pořídil tady. Děvčata na pobočce v Olomoucké šantovce byla příjemná a ochotná. Problém nastal po roce, když se mi brýle na očích doslova rozpadly. Upadla mi přímo na očích pravá nožka, která svírala očnici a sklo jsem za letu naštěstí zachytil. Rozpadly se přímo ve sváru, kde stranice brýlí svírá vlascovou očnici, jenž jako jediná držela sklo. Na prodejně opět vše ok, vše sepsáno a odesláno k reklamaci. Po 14-ti dnech se mi ovšem vrátily rozbité brýle zpět s odůvodněním, že poškození je mechanické... Brýle nosím celý den. Sundám je večer a ráno nasadím. Proto mi to nedalo a navštívil jsem jinou optiku, kde mi řekli, že jde jednoznačně o vadu materiálu a případné letovaní nemá smysl, protože tyto rámy jsou doslova šunt a do měsíce by se opět rozpadly, protože plocha sváru je příliš malá, a že nelze ani objednat náhradní díl , že číslo rámu nikde nelze vyhledat. Před rozloučením se ještě zeptaly, kde jsem tento odpad zakoupil. Při vyslovení názvu eiffel optik se jen prodavačka s techničkou usmály a podotkly, že tam je to normální. Tedy ve zkratce rámy které jsem koupil za 1590,- Kč slevněné z 4890,-Kč jsou vlastně větší odpad než brýle od vietnamce za 50,- Kč. Za mě je Eiffel optic  odpadní společnost a v životě si zde nekoupím už ani hadřík na brýle... který zde mimochodem prodávají za 150,- Kč a v Kauflandu mají tentýž i ve stejném obalu za 20,- Kč.

Dosavadní doporučení: spíše nečíst (2)
Vaše doporučení:

přečíst (6) 05.06.19 10:13  Ramana  (202362)

Neuznaná reklamace neprofosionalita

Přestala jsem dobře vidět na počítač, tak jsem si došla do nejbližší optiky (Eiffel optic Budějovická, Praha), kde jsem jim řekla, že jsem úplný nováček, který nikdy brýle neměll, jestli se mě ujmou...paní mi nadšené změřila zrak, vybraly jsme obroučky a za týden jsem měla brýle hotové (3200,-)...2 měsíce na to, se mi brýle rozlomily - byly to obroučky vrtané přímo do skla a to sklo se ulomilo...když jsem si jela pro reklamaci, dostala jsem papír, na kterém bylo: Reklamaci neuznáváme. Toť vše...žádné odůvodnění....mezitím jsem mluvila se spostou optiků a všichni se podivovali, proč mi vrtané brýle nedali do nerozbitného skla (nevěděla jsem, že to vůbec existuje, v Eiffel optic mi to nikdo nenabídl..asi také nevědí, že to existuje)...U nového optika jsem dostala na výběr z mnoha skel, ptal se mě, jak dlouho koukám do počítače - kvůli modrému světlu...když jsem při reklamaci v Eiffel optic zmínila, že se mě paní ani neobtěžovala toto nabídnout, odpověděla mi, že mám brýle na dálku-proto mi to nenabídla (když si přečtete znovu první větu této recenze, bude vám jasné že mi spadla čelist)...PROSTĚ AMATÉRIZMUS, NEPROFISONALITA, NEKVALITNÍ MATRIÁLY, NEKVALITNÍ PERSONÁL, UŽ NIKDY!!!!

Dosavadní doporučení: přečíst (6)
Vaše doporučení:

přečíst (3) 07.04.19 22:14  Vojtěch Oram  vojtechzavinacoram.cz  (200986)

Zamítnutá reklamace

17.1.2018 jsem u vás zakoupil titanové brýle za 6440 kč (+ skla za 833 kč). Byl jsem s nimi velmi spokojen, dokud se mi při běžném čištění nerozlomily uprostřed nosníku na dvě poloviny, 14 měsíců od pořízení. Dal jsem je tedy na reklamaci. Ta byla však zamítnuta z důvodu cituji "Obruba byla vystavena mechanickému poškození, nešetrnému zacházení". 
O tyto brýle jsem přitom pečoval stejně, jako o několikery předešlé a žádné se mi ještě nerozpadly, až teď. Podezírám nekvalitní materiál. Každopádně od titanových brýlí bych čekal dlouhou životnost, vzhledem ke kvalitám titanu i jeho ceně. 

Na základě této zkušenosti tedy rozhodně firmu Eiffel optic NEdoporučuji.

Dosavadní doporučení: přečíst (3)
Vaše doporučení:

přečíst (37) 07.09.16 22:10  Marko  micutamzavinacpost.sk  (183489)

Skusenosti s reklamaciou

Po 22 mesiacoch bezneho pouzivania sa mi titanove ramy (v cene 250 eur) rozpadli na 2 polovice. Vdaka neporusenemu laku bolo krasne vidiet, ze ram praskol priamo vo zvare bez vonkajsieho zavinenia. Po 30 dnoch mi domov poslali zamietave stanovisko k mojej reklamacii s tym, ze islo o mechanicke poskodenie zakaznikom. Ako nadstandard mi ponukli opravu okuliarov za symbolickych 80 eur co som na ich velke prekvapenie odmietol. Nevedel som si totiz predstavit co urobim ak sa okuliare opat rozpadnu v mieste opraveneho zvaru a Eiffel optik mi reklamaciu opravy neuzna rovnako ako vyrobnu vadu na rame. Svojim pristupom si u mna vysluzili dozivotnu povest neserioznej spolocnosti, ktora si nezasluzi doveru svojich zakaznikov.

Dosavadní doporučení: přečíst (37)
Vaše doporučení:
přečíst (27) 31.05.17 05:33  Martina80  glachuzavinaccentrum.cz  (186969)

Skusenosti s reklamaciou

Dobrý den,

Vaše zkušenost je bohužel podobná té mojí. A proto bych ráda doporučila i jiným zákazníkům, aby si nákup brýlí u společnosti EIFFEL OPTIC, dobře rozmysleli. Zakoupila jsem si v této optice sluneční dioptrické brýle (obroučky + skla). Při druhém nošení, jsem zjistila, že na obroučce je malá prasklinka – u nosníku. Brýle jsem dala na reklamaci. Za 15 dní mi přišla SMS, že je reklamace vyřízená. Přišla jsem do obchodu, paní mi oznámila, že se reklamace zamítá – jde o „mechanické poškození“ zaviněné nesprávným používáním. Vrátila mi skla a brýle NE. Trvala jsem na tom, že chci také obrubu. Což mi bylo „předáno“ až po té, co jsem se nechtěla nechat odbýt. Dala jsem na reklamaci celou zakázku a proto jsem žádala kompletní zakázku zpět. Dostala jsem do rukou prasklou obroučku. A když jsem optičce řekla, že v takovém stavu jsem brýle na reklamaci nedávala. Paní mi s úsměvem odpověděla, že nějak ty skla přece musela vyndat, aby na „odborné posouzení“ poslala jen obroučku, tak ať se nedivím, že je obruba prasklá (celá). Je hezké, že sama optička přiznala, že tu obrubu poničila. Ale škodu, která byla způsobena někým jiným, mi uhrazena nebyla. Protože svoji vinu přiznat písemně do protokolu samozřejmě nechce (aby svoji chybu nemusela platit). Tak se nemám kam odvolat. Vzhledem k tomu, že stejnou obroučku nelze zakoupit a již vybroušená skla se nedají použít do jiných brýlí… tak mi tato zkušenost vyšla na 5.691,- Kč … které jsem zaplatila za něco, co nemohu užívat. Když jsem hledala stránky, kam mohu napsat recenzi, uviděla jsem, že se velmi podobně chovají už k více zákazníkům. Varuji, kupujte si brýle u jiných optiků !!!!!!

Chvála: bohužel nic, není za co chválit

Dosavadní doporučení: přečíst (27)
Vaše doporučení:

přečíst (42) 07.01.16 22:14  Ejdrien  (180436)

Společnost Eiffel optic

Dobrý večer přeji všem,

 

již dluho jsem zvažovala, zda napsat tento příspěvek, ale nakonec jsem se rozhodla, že zákazníci a tedy koneční

spotřebitelé, kteří nakupují u této společnosti, nebo mají zájem objednat si či nakoupit jakékoliv výrobky, mají právo

vědět jak se reálně situace u této společnosti pohybuje.

Je na jejich vlastním uvážení a také zodpovědnosti jak vážně vezmou či už můj nebo názor kteréhokoliv dalšího

zákazníka, který kdy měl nějakou skušenost z touto společností.

Na trhu se pohybuje mnoha společností se stejnou nabídkou produktů a služeb. Z pravidla pro mě neplatí, že čím

víc daná společnost má reklam a čím víc je viditelná, tím lepší a kvalitnější jsou její služby oproti jiným společnostem.

Mělo by to tak nejspíše být, to zákazník očekává, ale zde je opak pravda.

Tato společnost je jeden velká chaos. Mám s nimi zkušenost, ale ne jako zákazník, ale jako pracovník.

Tato společnost má uvnitř své struktury velký chaos a nepořádek. Nemá vedený žádný systém, všechno se dělá

za běhu, a tak vypadají objednávky, služby, servis (mimochodem žádnou strukturu servisu tato společnost nevede).

Celkově se divím, že tato společnost funguje od roku 2004, ale na druhé straně vlastně ani ne. Zaměstnanci se zde

propouští jako na běžícím páse - do této společnost hledají pouze "hloupé" lidi, kteří nemají vlastní názor a za málo

pěnez se nechají sedřít až na pokraj sil. Pokud se najde zaměstnanec, který zná zákonník práce, který zná svoje

práva vůči zaměstnavatelovi je aspoň trošku sečtelý a dá to najevo, velmi rychle dostává výpověď.

Pokud někdo má zájem v této společnosti pracovat, nelze žádat o dovolenou, nelze být nemocný, a pokud si to jako

zaměstnanec dovolíte, jste problémový typ. Doporučuji všem, kteří si cení své zdraví a přemýšlí, kde chtějí

dlouhodobě pracovat a vydělat peníze /zde nemáte šanci vydělat, tady to skutečně nejde, zárobek je nízký a podmínky

jsou hrozné/.

 

Tuto společnost jako budoucí zaměstnání nedoporučuji, jakkoliv dobře se jeví na první pohled, jakékoliv má akce,

reklamy a nabídky. Vždy najdete lepší práci jako je nabídka práce od této společnosti.

 

 

 

Dosavadní doporučení: přečíst (42)
Vaše doporučení:
přečíst (38) 05.08.16 11:56  V.S.  (183225)

Společnost Eiffel optic

Zdravím,

zcela souhlasím s Ejdrien. Ve firmě panuje chaoz. Nastoupila jsem tam do práce a musela jsem naléhat, aby mi dali smlouvu. Navíc jsem neměla ani svoje pracovní místo a ani přístupové údaje do systému. Kolektiv byl příšerný. Samé holky, které si o sobš myslely, že jsou hvězdy. Pomlouvali se tam navzájem. Nakonec jsem tam nevydržela ani týden.

Mělo mě varovat už to, jakým způsobem probíhal vstupní pohovor. U pana ředitele v kanceláři byl příšerný nepořádek, prostě chaoz. Zaměstnanců si neváží, když jsem podávala výpověď, ani se nezeptali proč odcházím. Vůbec se mě tam nesnažili udržet.

Dosavadní doporučení: přečíst (38)
Vaše doporučení:

přečíst (33) 07.01.16 21:34  Ejdrien  (180436)

Společnost Eiffel optic

Dobrý večer přeji všem,

 

již dluho jsem zvažovala, zda napsat tento příspěvek, ale nakonec jsem se rozhodla, že zákazníci a tedy koneční

spotřebitelé, kteří nakupují u této společnosti, nebo mají zájem objednat si či nakoupit jakékoliv výrobky, mají právo

vědět jak se reálně situace u této společnosti pohybuje.

Je na jejich vlastním uvážení a také zodpovědnosti jak vážně vezmou či už můj nebo názor kteréhokoliv dalšího

zákazníka, který kdy měl nějakou skušenost z touto společností.

Na trhu se pohybuje mnoha společností se stejnou nabídkou produktů a služeb. Z pravidla pro mě neplatí, že čím

víc daná společnost má reklam a čím víc je viditelná, tím lepší a kvalitnější jsou její služby oproti jiným společnostem.

Mělo by to tak nejspíše být, to zákazník očekává, ale zde je opak pravda.

Tato společnost je jeden velká chaos. Mám s nimi zkušenost, ale ne jako zákazník, ale jako pracovník.

Tato společnost má uvnitř své struktury velký chaos a nepořádek. Nemá vedený žádný systém, všechno se dělá

za běhu, a tak vypadají objednávky, služby, servis (mimochodem žádnou strukturu servisu tato společnost nevede).

Celkově se divím, že tato společnost funguje od roku 2004, ale na druhé straně vlastně ani ne. Zaměstnanci se zde

propouští jako na běžícím páse - do této společnost hledají pouze "hloupé" lidi, kteří nemají vlastní názor a za málo

pěnez se nechají sedřít až na pokraj sil. Pokud se najde zaměstnanec, který zná zákonník práce, který zná svoje

práva vůči zaměstnavatelovi je aspoň trošku sečtelý a dá to najevo, velmi rychle dostává výpověď.

Pokud někdo má zájem v této společnosti pracovat, nelze žádat o dovolenou, nelze být nemocný, a pokud si to jako

zaměstnanec dovolíte, jste problémový typ. Doporučuji všem, kteří si cení své zdraví a přemýšlí, kde chtějí

dlouhodobě pracovat a vydělat peníze /zde nemáte šanci vydělat, tady to skutečně nejde, zárobek je nízký a podmínky

jsou hrozné/.

 

Tuto společnost jako budoucí zaměstnání nedoporučuji, jakkoliv dobře se jeví na první pohled, jakékoliv má akce,

reklamy a nabídky. Vždy najdete lepší práci jako je nabídka práce od této společnosti.

 

 

 

Dosavadní doporučení: přečíst (33)
Vaše doporučení:

přečíst (24) 30.07.14 10:49  Spytihnev  (170707)

Zkušenost - doplnění

Tak pro úplnost – ráno skutečně telefonát, že je hotovo. Když jsem dorazil do prodejny, čekala tam milá paní, jedny brýle na dálku (jak bylo domluveno) připravené + navíc brýle na počítač, které měly být hotové až za tři dny – jak paní říkala, zařídila to na dílně. Takže za mne SUPER a personálu díky. Brýle jsou OK, vidím zase jako rys ;-)

Dosavadní doporučení: přečíst (24)
Vaše doporučení:

přečíst (18) 29.07.14 19:04  Spytihnev  (170707)

Zkušenost

Byl jsem poprvé v pobočce Bělehradská v Praze. Byl jsem tam i u lékaře, měření zraku, předpis na dvoje brýle (na dálku a počítač), všechno proběhlo OK, všichni byli ochotní a úplně v pohodě. Trochu mne zarazilo, že dnes měly být jedny brýle – ty na dálku – hotové (termín do druhého dne), s tím, že zavolají - a nic. Před chvílí jsem tam volal - budou zítra ráno – tak OK, uvidíme zítra. Při té příležitosti jsem hledal zkušenosti s Eiffel Optic v diskuzích na netu, a našel samé negativní komentáře. 

Aby to nebylo tak jednotvárné, přidávám svou zkušenost. Je to zvláštní, ale já nikdy negativní zkušenost neměl – dvoje brýle mi dělali kdysi na Chodově – vše OK). Troje brýle na Budějovické – včetně atyp. dioptrických slunečních – vše OK. Ty dioptrické sluneční – upadly asi po půl roce na koberec, vypadla bočnice. Protože to nebyla zas taková rána (podle mne by tohle mohly vydržet) a panty se jen vylouply z plastu – nic se nezlomilo – zkusil jsem reklamaci – uspěl jsem, dostal jsem nové (cena původních cca 6 - 7000), slouží už přes 2 roky v pohodě. Na Budějovické mi už dvakrát spravili grátis brýle (jednou jsem si na ně sednul, podruhý mi upadly, vypadl šroubek a při pokusu o opravu jsem strhl závit). Všechno to bylo na počkání. Brýle z Budějovické mi sloužily cca 4 roky, teď dělám nové, protože mám víc dioptrií, jinak by sloužily dál. Vždycky byli ochotní, termíny dodrženy – tak nevím... asi na web píšou jen ti na*raní.

Tak jen doufám, že k na*sraným tentokrát nepřibudu i já, Bělehradskou jsem ještě neznal, ale zatím úplně v pohodě. 

Jo a v Eiffel Optic nepracuju :-) jsem grafik a je mi 50.

 

Dosavadní doporučení: přečíst (18)
Vaše doporučení:

přečíst (22) 08.07.14 21:36  Rolf  (170254)

Už nikdy víc

Katastrofa!!! Bohužel jsem se nenechal odradit negativními recenzemi a také jsem tam nakoupil. Bohužel, už přes měsíc čekám na objednané brýle. Moje největší chyba byla ta, že jsem zakázku hned zaplatil, protože tím okamžikem o zákazníka ztrácejí jakýkoliv zájem. I přes telefonickou urgenci a slib, že se mi ozvou, nic. Komunikace žádná, na zákazníka zvysoka...! Asi součást firemní strategie. Brýle jsem potřeboval na letní dovolenou, ale tímhle tempem se jich dočkám na zimu...

Dosavadní doporučení: přečíst (22)
Vaše doporučení:

přečíst (25) 07.06.14 18:19  Daniel  ororoorebuszavinacemail.cz  (169426)

3d

Dobrý den  při vstupu do tohoto obchodu jsem se zeptal jestli mi proměří zrak a nebo si mám zajít k očnímu lékaři bylo mi prodávajicí řečeno že  zrak mi změří lépe než oční lékař no tak to byl asi velký omyl. Nicméně jsem si koupil rámky a skla si necha tedy obědnat bylo mi řečeno že budou do 14 dnú takže jsem zaplatil jen za rámky 3500 . 13 den jsem volal do optiky eifel jestli už mám tedy ty brýle hotové , no a dozvěděl jsem se že ještě tedy nejsou tak jsem jim zděli že v případě toho že nebudou do 14 dne jak slíbili , zrovna to vycházelo na pátek tak budu chtít vrátit peníze. Druhý den mi volali že brýle už jsou hotové tak fajn přišel jsem zaplatil jsem 5000,- no doma jsem si brýle vyzkoušel a ouha čtení je pefektní ale když se dívám do dálky tak to mám jako 3D ale bez 3D brýli takže do tohoto obchodu už NEVKROČÍM NIKDY , A JDU ROVNOU DO LEXUMU SI UDĚLAT LASEROVOU OPEACI  . Dnes bohužel dělá práci spousta lidí kteří danému oboru absolutně nerozumí.

Dosavadní doporučení: přečíst (25)
Vaše doporučení:

přečíst (35) 15.04.14 21:31  Lea Müllerová  lea.mullerovazavinacfnusa.cz  (167836)

Profesionální přístup? K smíchu!

V srpnu roku 2013 jsem navštívila pobočku firmy Eiffel Optic a.s. Brno, Masarykova ul. s invalidním manželem za účelem zakoupení nových brýlí. Brýle jsme pořídili v hodnotě Kč 4 tis., což je přesně polovina jeho invalidního důchodu. Zhruba po týdnu užívání odpadla pravá stranice. Brýle na místě opravili, vypadl šroubek. Následovalo odpadnutí nosníku. I tuto závada byla na místě odstraněna. V březnu roku 2014, tedy krátce po půl roku užívání brýlí došlo znovu k odpadnutí pravé stranice. Brýle jsem tedy znovu zanesla do pobočky Brno Masarykova ul., kde byl se mnou sepsát reklamační protokol ve smyslu žádosti o posouzení. Po 3 týdnech se reklamace vrátila zpět se závěrem, že se jedná o mechanické poškození nesprávným užíváním.

S reklamací nesouhlasím a brýle jsem nechala vrátit zpět k opravě. Přístup pracovnice brněnské pobočky byl velmi arogantní, nadřazený, odmítla mi podat informaci, který servis provádí reklamační opravy v záruce s odkazem na interní předpisy. Na můj dotaz, zda mi může tyto interní předpisy ukázat, opět odmítla s tím, že je to interní věc a mne to nemusí zajímat.

Vzhledem k tomu, že brýle nejsou levná záležitost, manžel si je nepořizuje na krátkou dobu a patřičně si je proto opatruje, domnívám se, že se jedná o nekvalitní, předražený výrobek a je v zájmu firmy, aby reklamaci vyřídila ke spokojenosti zákazníka, bez arogance prodávajícího, což firmě Eiffel Optic a.s. jistě dobré jméno nedělá. Nabídka, že si mohu opravu ve výšce cca 500 Kč zaplatit sama /sletování/ odmítám přijmout jako řešení, protože toto by měla automaticky firma v záruční době nabídnout sama, nikoliv za úplatu. Kdyby se brýle rozbily o pár dnů dřív, tedy do 6 měsíců, určitě by se firma takto svého zákazníka nezbavila.

Firmu Eiffel Optic a.s. považuji za neprofesionální, neseriozní a už bych si zde nekoupila ani hadřík na čištění brýlí. Tuto negativní zkušenost budu předávat dál.

Dosavadní doporučení: přečíst (35)
Vaše doporučení:


Diskuze Firma EIFFEL OPTIC, a.s., další stránky: 1
stránkovat diskuzi po 10 | 20 | 50

Odkazy k diskuzi Firma EIFFEL OPTIC, a.s.

Firma EIFFEL OPTIC, a.s. - zdrojová stránka k tématu diskuze Firma EIFFEL OPTIC, a.s..

Zasílání Denního souhrnu názorů na Firma EIFFEL OPTIC, a.s. e-mailem.

Přidat názor - vložte vlastní názor, doporučení, hodnocení nebo zkušenost k tématu Firma EIFFEL OPTIC, a.s..

 Burza Prime 15:45 
Název Kurz Změna
 COLT(CZG)  631.00  +0.48% 
 ČEZ  867.00  -0.80% 
 ERSTE  1 080.00  +0.98% 
 GEN(NORTON)  489.00  -1.21% 
 GEVORKYAN  258.00  0.00% 
 KB  864.00  -0.17% 
 KOFOLA  271.00  -0.73% 
 MONETA  101.80  0.00% 
 PHOTON  46.40  +0.22% 
 PILULKA  196.00  +0.51% 
 PM  15 960.00  -0.37% 
 PRIMOCO   900.00  0.00% 
 VIG  735.00  +0.27% 
Komodity online
 Ropa 86.75 USD 15:24   
 Zlato 2379.41 USD 15:24   
 Stříbro 28.33 USD 15:24   
 Káva 229.85 USD 15:24   
 Cukr 19.47 USD 15:24   
 Bavlna 79.91 USD 15:24   
Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.