Firma Exton Trade s.r.o. - Diskuze, názory, doporučení a hodnocení

 Hodnocení:      0 1 2 3      
Diskutující:
Návod    
 

Firma Exton Trade s.r.o. - Diskuze k tématu Firma Exton Trade s.r.o.


Výpis příspěvků 1 až 20 (20)
 
spíše nečíst (15) 02.11.14 22:39  Svatopluk Červenka  (173329)

Baxx

V srpnu jsem si vybral na tomto eshopu tepelné čerpadlo, o které bych měl zájem. Poslal jsem tedy žádost o zpracování nabídky. Ta mi přišla emailem druhý den. Obsahovala nabídku na mnou požadované tep.čerpadlo, na další 3 k tomu a celkové srovnání těchto čerpadel mezi sebou včetně doporučení zohledněné na naše podmínky a specifika. Týden na to přijel technický specialista firmy k nám, vše jsme prošli, našli vhodné místo pro venkovní jednotku a asi hodinu si povídali o nejvhodnějším řešení napojení topného systému na krbovou vložku a vytápění zimní zahrady.

Následovala smlouva o dílo, realizace naší stavební připravensoti dle dispozic zaslaných firmou a minulý týden začala montáž. Trvala 2 dny, přijeli 2 montážníci. I napojení na naši starou topnou soustavu (samotíž) proběhlo naprosto v pohodě. Nyní máme hotovo, topná sezóna už začala, tak jsme rádi, že vše proběhlo naprosto v pořádku. Daný eshop mohu jedině doporučit !!!

Jo a vybral jsem si Panasonic Aquarea TCAP.

Dosavadní doporučení: spíše nečíst (15)
Vaše doporučení:

přečíst (20) 23.10.14 17:07  Petr Kolář  kolar94zavinacpost.cz  (173045)

www.baxx.cz - Baxxis s.r.o.

Objednal jsem si montáž tepelného čerpadla do mého nově stavěného rodinného domu společně s dodávkou topného systému. Potřeboval jsem zajistit i vypracování projektové dokumentace. Zpracování nabídek bylo naprosto v pořádku. Jsou přehledné a dostatečně podrobné, takže od začátku bylo jasné, kolik budeme platit. Montáž topného systému (podlahové topení + 4 radiátory) proběhlo během 3 dnů, vše bylo v pořádku. Tlaková zkouška také. Po zalití podlah anhydritem proběhla montáž tep.čerpadla a bojleru na ohřev TUV. To trvalo další 2 dny. Topná zkouška dopadla, jak jsem předpokládal. Prostě vše v pořádku. Na závěr se ještě dodělávala koupelna, tj. montáž topných žebríků. Během této montáže proběhlo ještě přenastavení ekvitermní křivky dle našich požadavků. 

Na závěr ještě jedna poznámka. Konečná cena byla ještě o 4.000 Kč nižší než byl rozpočet. :-)

Vše v naprostém pořádku. Doporučuji. Kolář

Dosavadní doporučení: přečíst (20)
Vaše doporučení:

přečíst (15) 26.08.14 11:03  Robert Košťál  robert.kostalzavinacseznam.cz  (171493)

Baxx - Baxxis - Exton Trade

Jako trvalý přispěvatel bych chtěl upozornit na následující fakt:

TČ u kterého na naší straně vznikla škoda bylo objednáno u společnoti Exton Trade s.r.o. zastoupené ing. Chmelíkem (v té době provozující eshop Baxx.cz, a prakticky jsme provedli objednávku na tomto eshopu). Postupně jak se vynořují nedodělky, neplnění zakázek, nevrácení záloh a  podobné praktiky, firma Exton Trade s.r.o. přestala provozovat eshop Baxx a navlékla eshop Baxx na společnost Baxxis s.r.o., kde existuje podezření na přímý vstah mezi společností Exton Trade a spol. Baxxis s.r.o. Chtěl bych upozornit poteniciální zákazníky, aby byly obezřetní při nákupech na tomto eshopu. 

Bohužel náš právní systém neumožňuje soudům při zakládání nových firem kontrolovat vztahy mezi jednateli a majiteli nových a starých dlužících firem.

 

Dosavadní doporučení: přečíst (15)
Vaše doporučení:
přečíst (8) 08.10.14 17:48  Jaroslav Němeček  eljerryzavinacseznam.cz  (172625)

Baxx - Baxxis - Exton Trade

Nějaké vazby se určitě nabízí.

Paní RUMPÍKOVÁ byla podle informací zaměstnanců firmy EXTON přítelkyní pana Chmelíka. Asi náhoda, že?

"Určitě to není pravda a všichni si vymýšlejí".

Minimálně s námi jednala jako "sekretářka" pana Chmelíka ve firmě EXTON.

Další náhoda, zajímavý úkaz kolem pana Chmelíka. Nic to nemění na faktu, že nám způsobil škodu 155 222 kč a nekomunikuje a nemá se k uhradě.

Jaroslav Němeček.

Dosavadní doporučení: přečíst (8)
Vaše doporučení:
přečíst (14) 08.10.14 17:53  Jaroslav Němeček  eljerryzavinacseznam.cz  (172625)

Baxx - Baxxis - Exton Trade

BAXXIS s.r.o., Praha IČO 29146500 - Obchodní rejstřík firem
Datum zápisu:7. ledna 2013
Spisová značka: C 203826 vedená u Městského soudu v Praze
Obchodní firma:


BAXXIS s.r.o.
Sídlo:


Smetanovo nábřeží 327/14, Staré Město, 110 00 Praha 1
Identifikační číslo:29146500
Právní forma: Společnost s ručením omezeným
Předmět podnikání: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona
Předmět činnosti: Pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor
Statutární orgán:


Jednatel:
Ing. JAROSLAVA RUMPÍKOVÁ
Na Stárce 1198/6, Košíře, 150 00 Praha 5
den vzniku funkce: 15. června 2014

Způsob jednání: Jménem společnosti je oprávněn jednat a podepisovat jednatel samostatně.
Společníci:


Ing. JAROSLAVA RUMPÍKOVÁ
Na Stárce 1198/6, Košíře, 150 00 Praha 5
Vklad: 100 000,- Kč
Splaceno: 100 %
Druh podílu: základní
Obchodní podíl: 50 %


Ing. JAROSLAVA RUMPÍKOVÁ
Na Stárce 1198/6, Košíře, 150 00 Praha 5
Vklad: 100 000,- Kč
Splaceno: 100 %
Druh podílu: základní
Obchodní podíl: 50 %

Základní kapitál: 200 000,- Kč
Ostatní skutečnosti: Počet členů statutárního orgánu: 1

Obchodní korporace se podřídila zákonu jako celku postupem podle § 777 odst. 5 zákona č. 90/2012 Sb., o obchodních společnostech a družstvech.

 

 


Dosavadní doporučení: přečíst (14)
Vaše doporučení:

přečíst (12) 29.07.14 22:16  Jaroslav Němeček  eljerryzavinacseznam.cz  (170712)

Ing. CHMELÍK

Dobrý den,

   nechtěl jsem, ale informace od pana Ing. Chmelíka mne donutily k tomuto příspěvku. Od firmy EXTON TRADE s.r.o jsme si nechali montovat tepelné čerpadlo a podlahové topení. Stavební připravenost jsme firmě oznámili dle smlouvy. Od října 2013 čekáme. Firma zastoupená panem Ing. Chmelíkem, který rozhoduje o všem v této firmě doposud nedokončila své dílo a nám vznikla škoda výšší než 150 000 kč. Pan inženýr se vyjádřil viz. následující e-mail a od této doby nekomunikuje. Podali jsme trestní oznámení na Policii a čekáme na výsledky jejich šetření. Škoda byla způsobená odvezením zaplaceného tepelného čerpadla.

Pan inženýr se zde na fóru chlubí množstvím montáží a až na některé malé nedodělky, jak uvádí neměl nikdy problém. Nedivím se, protože problém máme my. Chybí nám tepelné čerpadlo a dokončení montáže podlahového vytápění.

Text e-mailu od pana CHMELÍKA ze dne 18.10.2013

Vážený pane Němečku,

  s omluvou Vám musím oznámit, že jsme se jako firma stali obětí trestné činnosti jednoho z našich zaměstnanců, pana Františka Vágnera, který způsobil

naší firmě svojí podvodnou činností a rozkrádáním škodu ve výši min. 3,7 mil.Kč. Na konci července jsme na něj podali trestní oznámení a v současné době

se tímto případem zabývá Kriminální Policie pro Prahu 2.

  Z tohoto důvodu nejsme schopni Vám dodat a namontovat Vaše tepelné čerpadlo. Propustili jsme všechny zaměstnance a v podstatě bojujeme o přežití.

V nejhorším případě budu muset na firmu podat návrh na insolvenční řízení.

  Ještě jednou se omlouvám. Je mi to osobně velmi líto.

Ing.Jaroslav Chmelík

jednatel společnosti

chmelik@iexton.cz

 

Tak nevím, kde je pravda. Možná mi pan Inženýr odpoví zde. S pozdravem Ing. NĚMEČEK.

Dosavadní doporučení: přečíst (12)
Vaše doporučení:
přečíst (12) 20.08.14 09:55  František Vágner  frantisek.vagnerzavinacgmail.com  (171348)

Ing. CHMELÍK

Reakce na text e-mailu od pana CHMELÍKA ze dne 18.10.2013 pro pana Němečka.

Vážení, ani nevím kde začít...  :-D

K osobnosti ing Jaroslava Chmelíka se snad neni již třeba ani vyjadřovat. Ti co jej poznali, již novou zkušenost snad ani nechtěji a ti co jeho "podnikání, vystupování, a schopnosti" nepoznali, tak se prosím obraťte jinam a ....  neztrácejte čas.  Pokud kdy vzniklo něco dobrého a kvalitního ve firmách pana Ing. Chmelíka, tak u toho zřejmě musel chybět on... Protože jeho řešení a chování k zákazníkům a okolí bylo vždy zárukou nesčetných problémů, neplnění dohod, dohadování a sporů. takto jsem jej poznal já jako jeho zaměstnanec 11/2012 až 7/2013.

Pokud se pak mohu vyjádřit k výroku pana Chmelíka z e-mailu pro pana Němečka, mohu zde prohlásit veřejně, že mi neni známo, že by na mne pan Chmelík k dnešnímu dni (20.8.2014) podal trestní oznámení tak jak uvedl. Pro žádnou škodu ve výši min. 3,7 miliónu jsem nebyl do dnešního dne žádným z orgánu činných v trestných řízeních kontaktován a to ani ve věci podání jakéhokoli vysvětlení.  Předpokládám, že jde tedy pouze o lež, pomluvy a výmluvy pana Ing Chmelíka, které tak bohužel často používá, aby zakryl vlastní maléry a podrazy na své okolí.

Osobně věřím, že pana Chmelíka spravedlnost jednou dostihne a spočítá mu to za všechny :-D

 

 


Takže se jedná 


Dosavadní doporučení: přečíst (12)
Vaše doporučení:

spíše nečíst (14) 02.07.14 16:39  Václav Brožek  vaclavbrozekzavinacpost.cz  (170111)

Kvalita realizovaných montážních prací

Objednal jsem si u této firmy v květnu tohoto roku tepelné čerpadlo Panasonic včetně montáže. Montáž proběhla v minulém týdnu naprosto v pořádku. Montáž obsahovala i některé komponenty navíc (požadavek dotačního programu Nová Zelená Úsporám) jako například montáž akumulační nádoby. Přitom se nejednalo o jednoduchou instalaci. Firma musela demontovat 240 kg bojler umístěný u stropu technické místnosti, odstranit podpůrnou ocelovou konstrukci a upravit samotížný topný systém požadavkům tepelného čerpadla atd. . V průběhu montáže jsme se domluvili, že se ještě osadí všechny radiátory v domě termostatickými hlavicemi. Zajeli jsme tedy s montážníky do velkoobchodu, vybrali jsme si ty pro nás designově nejhezčí a vše pokračovalo dále. Pracovníci firmy museli tedy zůstat o den déle.

Vše trvalo 2,5 dne a tepelné čerpadlo funguje přesně dle našich představ. K této firmě jsme se dostali na základě doporučení jednoho našeho dlouholetého kamaráda. Ten absolvoval montáž koncem minulého roku, má tedy zimu za sebou a je také spokojen. Dosažené úspory splnily jeho očekávání.

Mohu proto tuto firmu bez jakýhkoliv výhrad doporučit. 

Dosavadní doporučení: spíše nečíst (14)
Vaše doporučení:

přečíst (7) 19.06.14 13:43  Daniel Vojvoda  vojvodazavinaccomprag.cz  (169738)

Kvalita odvedené práce

Dobrý den,

V žádném případě Vám nedoporučuji spolupracovat s firmou Exton Trade s.r.o. resp. s panem Ing. Jaroslav Chmelík. Tato firma provádí práci velmi nekvalitně resp. tak, že dílo následně ani nemůže fungovat. Bohužel jsem s touto firmou uzavřel zakázku na dodávku podlahového topení a tepelného čerpadla. Exton Trade provedl instalaci podlahového topení (zde byly první reklamace, Exton Trade to neprovedl podle dodané projektové dokumentace - délka topných okruhů se někde lišila o 50%, dále instalace byla provedena velmi nekvalitně). Po částečném upravení podlahového topení Exton Trade provedl instalaci tepelného čerpadla MITSUBISHI takovým způsobem, že následující den po instalaci revizní technik elektro odmítl vydat revizi. Na základě tohoto jsem přizval další odborníky na tepelná čerpadla a topení a nestačili se divit, co vše je možné zkazit na jednoduché instalaci. Dokonce v případě trvalého běhu takto spuštěného TČ by došlo k Vážným škodám. Na základě těchto informací, a předchozích reklamací jsem se rozhodl odstoupit od smlouvy a budu se s panem Chmelíkem soudit.

V současné době se vše co bylo spojeno s instalací od firmy Exton Trade musí předělat. Pan Ing. Jaroslav Chmelík se zdá být jako odborník, ale ve skutečnosti pouze využívá Vaší neznalosti. Další zkušenosti s touto firmou byly, že několikrát nenastoupily na dohodnutý termín instalace a v případě problémů přestanou komunikovat.

Bohužel jsem toto vlákno na Internetu našel příliš pozdě.

Opravdu Vám musím nedoporučit tuto firmu Exton Trade vlastněnou panem Ing. Jaroslavem Chmelíkem

Dosavadní doporučení: přečíst (7)
Vaše doporučení:
spíše nečíst (7) 29.06.14 09:33  Jaroslav Chmelík  chmelikzavinaciexton.cz  (170013)

Kvalita odvedené práce

Dobrý den,

reaguji tímto na příspěvek pana Vojvody. Máme za sebou cca 200 instalací tep.čerpadel a cca 80 topných systémů. Až na některé malé nedodělky jsme neměli nikdy problém, který popisuje pan Vojvoda. Topný systém byl proveden dle projektu, ale vzhledem k tomu, že např. v koupelně nebo na chodbě bylo naprojektováno společně s přívodním potrubím z jiných okruhů tolik topných trubek, že by se tam ani nevešli, museli jsme udělat potřebné změny. Topný systém byl po několika jednáních s projektantem i dozorem na stavbě dokončen (museli jsme topné trubky posouvat i o 1 cm), předán a následně zalit do další vrstvy podlahy. Během montáže byli naši montážníci pod neustálým tlakem a kontrolou pana Vojvody nebo někoho z rodiny. Problém byl často v tom, že jejich požadavky byly mnohokrát měněny a po udělání práce vyžadovali jejich opětovné předělání. 

Nyní ještě k montáži tepelného čerpadla. její montáž byla vyžadována, ačkoli pan Vojvoda neměl udělánu revizi na elektrorozvody v domě. Skutečnost, že revizní technik odmítl dát panu Vojvodovi revizi (naši technici jí byli účastni) známe a důvodem v žádném případě nebyla instalace tep.čerpadla. 

Tep.čerpadlo bylo v sobotu odpoledne 31.5.2014 spuštěno do provozu, topný systém topil, jen bojler na teplou vodu nebyl zapojen, protože pan Vojvoda neměl zajištěnu stavební připravenost - napojení bojleru na rozvody vody v domě. Rozdělovače topného podlahového systému byly nastaveny na průtoky dle projektu. Chyběli nějaké nedodělky (izolace na některých trubkách, ...). Vše bylo fukční a v pořádku. Bylo domluveno, že po víkendu vše doděláme (práce cca na 3-4 hodiny) a dílo bude předáno.

Po uvedení topného systému do provozu nám byla najednou (hned 1.prac.den poté) právní kanceláří vypovězena smlouva, zakázán přístup na stavbu. Ani jsme nemohli nijak dokázat, že instalace je v pořádku, jen na ní jsou určité nedodělky k jejichž dokončení jsme nebyli puštěni na stavbu. Z právního hlediska je celé zařízení až do úplného uhrazení stále naše, nikdo by jej neměl užívat ani do něj nějak zasahovat. O tom nyní asi oprávněně pochybuji.

Nyní celý spor řeší advokáti obou stran. My jsme dílo (materiál, technologii i práci) dle našeho názoru dodali a uvedli do provozu, není zaplaceno ale zřejmě je užíváno. Nejspíše do něj někdo jiný zasáhl, aniž k tomu měl oprávnění.

Na závěr. 

Máme mnoho spokojených zákazníků a jsme schopni komukoliv domluvit návštěvu přímo u nich, aby se mohl přesvědčit sám. 


 

 

Dosavadní doporučení: spíše nečíst (7)
Vaše doporučení:
přečíst (8) 23.08.14 21:02  Robert Košťál  robert.kostalzavinacseznam.cz  (171437)

Kvalita odvedené práce

Pane inzenyre, kdyz se tak chvastate, proc nam nevratite zalohu, kterou jsme Vam zaplatili! Staci nahlednout do exekucni databaze a jsou na Vas vedeny minimalne 3 rizeni (znamo pred 3 mesici).To asi ta dila az tak dobre neodvadite......Pokud nekterym zucasnenym dojde trpelivost, spojme se k insolvenci, a ukonceme trapeni teto neseriozni firmy! U nas je dluh vc. Exekucnich nakladu, nakladu pravnika a uroku kolem 140tis! Exekutori nenasli zadny majetek firmy, tj. Tato spolecnost nema cim rucit v pripade komplikaci!!!! Radim vsem, ruce pryc!

Dosavadní doporučení: přečíst (8)
Vaše doporučení:

přečíst (11) 18.06.14 09:22  Robert Košťál  robert.kostalzavinacseznam.cz  (169698)

Insolvence

Sháníme další podvedené klienty pro spojeni k žádosti o podání konkurzu na tuto společnost - insolvenci, a tím zvýšení našich šancí na ukončeni "podnikání" spol. Exton Trade s.r.o. - Ing. Jaroslav Chmelík a domožení alespoň části našich pohledávek. Moje emailová adresa je zde uvedena.

Dosavadní doporučení: přečíst (11)
Vaše doporučení:

přečíst (14) 12.03.14 20:11  František Vágner  frantisek.vagnerzavinacgmail.com  (164309)

Exekuce

Na společnost Exton Trade, s.r.o jsem podal žalobu, od jednoho z bývalých zákazníků jsem byl informován, že vede již vůči společnosti exekuční řízení... bude ale co exekučně zabavit? Neporušil statutární orgán své povinnosti?

Dosavadní doporučení: přečíst (14)
Vaše doporučení:

přečíst (15) 06.01.14 19:02  Robert Košťál  robert.kostalzavinacseznam.cz  (164430)

Baxx

Pane Vágnere, majitel (ing. Chmelík) veškerou vinu hází na Vás a padlo silné obvinění na Vaši osobu .........Rok nám Exton trade (Baxx) dluží přibližně 100tis, a nemá se k uhrazení.

Dosavadní doporučení: přečíst (15)
Vaše doporučení:
přečíst (10) 08.01.14 21:31  František Vágner  frantisek.vagnerzavinacgmail.com  (164309)

Baxx

Vážený pane Košťále, já sám jsem byl pouze zaměstnancem společnosti Exton Trade s.r.o. Vy sám moc dobře víte, že ste prostředky zaplatil na účet společnosti ke kterému jsem já neměl v žádném případě dispoziční právo. V tomto případě je vše jen a jen v rukách jednatele společnosti pana ing. Jaroslava Chmelíka a na jeho uvážení kam a jakým způsobem použil prostředky určené na nákup technologie tepelného čerpadla pro Vás. To, že se pan Chmelík stále na někoho vymlouvá a lže je nade vší pochybnost. Již přes půl roku nejsem zaměstnancem společnosti Exton Trade a ani tehdy a ani nyní jsem nemohl ovlivnit nakládání s prostředky jež měl v držení jednatel společnosti Exton Trade, s.r.o.

Dosavadní doporučení: přečíst (10)
Vaše doporučení:
přečíst (10) 08.01.14 21:52  Robert Košťál  robert.kostalzavinacseznam.cz  (164430)

Baxx

Vaše psané slovo jenom potvrzuje jeden důležitý fakt a tím je, že se firmě Exton Trade s.r.o. provozující internetový obchod www.baxx.cz a vlastněné ing. Jaroslav em Chmelík em nedá důvěřovat!!!!  Pozor na tuto společnost!!!!

Dosavadní doporučení: přečíst (10)
Vaše doporučení:
přečíst (9) 08.01.14 22:25  František Vágner  frantisek.vagnerzavinacgmail.com  (164309)

Baxx

Samozřejmě, že to tak je...Společnost funguje podivně, a jak už jsem níže uvedl není snad jediná věc kterou by řádně a včas splnila. Pokud se pak dotknu internetového obchodu s tepelnými čerpadly, je ze všeho patrné, že si v tomto internetovém obchodě nic nekoupíte. Jen si to zkuste, klikněte na čerpadlo a místo dokončení obchodu vás někdo začne obtěžovat s cenovou nabídkou, která již bude samozřejmě minimálně o montáž a řadu doplńkového materiálu dražší. Je sice pravda, že čerpadlo, bez kvalitní instalace odbornou firmou nebude zřejmě nikdy pracovat správně, nehledě k tomu, že v sázku byste v případě neodborné montáže dali zřejmě i samotnou záruku na ne zrovna levném zařízení. Dále i získání levného tarifu od poskytovatele el. energie, či odborného a garantovaného spuštění přístroje je v případě neodborné montáže vlastně nemožné... To si ing Chmelík samozřejmě uvědomuje a svůj "internetový obchod" za tímto účelem provozuje dál... Je jen s podivem, že to nevadí ani dovozcům, či zástupcům světových značek, které Exton na svých stránkách slibuje. Jestli to nebude náhodou tím, že jim dluží zřejmě nemalé peníze a oni si uvědomují, že v takto složité době bude jediné východisko, když Chmelík prodá a zaplatí část svého "starého dluhu" Je jen otázkou, zda již dávno neměl na svou společnost prohlásit konkuz a naplnit svou zákonou povinnost. Ale nebojte, ing Chmelík si s tím jistě poradí :-D, Třeba to udělá jako se společností Exton s.r.o., (IČ 288 70981), kterou  počátkem r. 2012 prodal nějakému panu Mikešovi. A co na to staří věřitelé? Ti asi koukali, když v kancelářích bývalého Extonu najednou podnikala společnost Exton Trade...

 

Dosavadní doporučení: přečíst (9)
Vaše doporučení:

přečíst (15) 02.01.14 14:17  František Vágner  frantisek.vagnerzavinacgmail.com  (164309)

velkoobchod BAXX.cz

aby EXTON TRADE sehnal další, v budoucnu nešťastné, zákazníky provozuje webovky www.baxx.cz... řadu takových poptávek však nikdy nesplní, byť zálohu ve výši ceny technologie by rádi vybrali :-D

Dosavadní doporučení: přečíst (15)
Vaše doporučení:

přečíst (19) 01.01.14 20:56  František Vágner  frantisek.vagnerzavinacgmail.com  (164309)

Neplní závazky nehradí mzdy a jednatel má již několikátou firmu v řadě :-D

Jednatel společnosti se vyhybá závazkům, nehradí mzdy, daně ba ani zřejmě sociální a zdravotní pojištění :-(

Dosavadní doporučení: přečíst (19)
Vaše doporučení:


Diskuze Firma Exton Trade s.r.o., další stránky: 1
stránkovat diskuzi po 10 | 20 | 50

Odkazy k diskuzi Firma Exton Trade s.r.o.

Firma Exton Trade s.r.o. - zdrojová stránka k tématu diskuze Firma Exton Trade s.r.o..

Zasílání Denního souhrnu názorů na Firma Exton Trade s.r.o. e-mailem.

Přidat názor - vložte vlastní názor, doporučení, hodnocení nebo zkušenost k tématu Firma Exton Trade s.r.o..

 Burza Prime 16:29 
Název Kurz Změna
 COLT CZ GROUP SE  626.00  -0.32% 
 ČEZ  872.00  -0.23% 
 ERSTE GROUP BANK A  1 080.00  +0.98% 
 GEN DIGITAL  489.00  -1.21% 
 GEVORKYAN  254.00  -1.55% 
 KOFOLA CS  271.00  -0.73% 
 KOMERČNÍ BANKA  861.50  -0.46% 
 MONETA MONEY BANK  101.80  0.00% 
 PHILIP MORRIS ČR A  15 820.00  -1.25% 
 PHOTON ENERGY  45.90  -0.86% 
 PILULKA LÉKÁRNY  196.00  +0.51% 
 PRIMOCO UAV SE  900.00  0.00% 
 VIG  735.00  +0.27% 
Komodity online
 Ropa 87.29 USD 21:42   
 Zlato 2392.58 USD 21:42   
 Stříbro 28.74 USD 21:42   
 Káva 232.10 USD 21:42   
 Cukr 19.81 USD 21:42   
 Bavlna 79.77 USD 21:42   
Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.