Firma Brickhouse, s.r.o. - Diskuze, názory, doporučení a hodnocení

 Hodnocení:      0 1 2 3      
Diskutující:
Návod    
 

Firma Brickhouse, s.r.o. - Diskuze k tématu Firma Brickhouse, s.r.o.


Výpis příspěvků 1 až 20 (22)
 
přečíst (16) 24.06.14 18:30  Petra Chvalová  chvalovapernstejnzavinacpost.cz  (169882)

Firmu chválíme.

Nejsem zvyklá psát v diskuzích, ale ráda bych napsala zkušenosti s firmou Brickhouse s.r.o. Stavěli pro nás s manželem domek a nebyl s nimi žádný problém ba naopak nám ve spoustě věcech vyšli vstříc. Na stavbu domu dohlížel manželovo tatínek - stavař v důchodu a i ten chválil. Domeček 4+kk nám postavili za necelých 6 měsíců a stál1648000 Kč. 

 

Petra a Aleš Chvalů

 

Dosavadní doporučení: přečíst (16)
Vaše doporučení:

přečíst (18) 24.02.14 16:27  Jirka Dolejš  (166186)

Poděkování

Rekonstrukce proběhla v pohodě, za dobrý peníze, jen jsem si měl vybrat větší vanu:-) JD

Dosavadní doporučení: přečíst (18)
Vaše doporučení:

přečíst (29) 18.11.13 15:52  Panochová  (163146)

Heřmanova Huť

Dobrý den všem. Zatím jsme dům nedostavili a již nedoufám, v řádnou dostavbu domu. Co se týče kvality tak tato  firma bohužel nemá ponětí co to znamená. Stále jen dokola opravujeme a opravujeme. Je pravda, že pan Mlejnek a pan Šilhavý komunikují, ale  vše svalují na zedníky a nebo na  banku ( ta může především za to, že nebyla  dotažena zástavní smlouva na katastru) Nicméně máme měsíc  skluz a  dostavba nedohlednu. Pokud někdo má zájem vady na domě máme  zdokumentovány a velmi ráda je poskytnu.  Byla jsem při výběru této firmy nadšena jelikož cena je reálná a jednoduchost domů se nám velmi líbila. Netuším kdo a jak se zde pře, ale já momentálně zvažuji řešit vše soudní cestou. Pan Mlejnek velmi rád se rozepisuje a má spousty argumentů proč. Jeho oblíbené tvrzení je NIC NENÍ PROBLÉM.

Doufám, že se ponaučí z této zfušované stavby a do budoucna se budou snažit klintům vyjít vstříc.

Michaela Panochová

Karel Blacký

Dosavadní doporučení: přečíst (29)
Vaše doporučení:

přečíst (19) 29.09.13 19:06  Havránková Petra  (161867)

Brickhouse s.r.o. Doporučuji!

Bez obav doporučuji! Staví nám rodinný dům a vše je v naprosém pořádku, co prostaví jim zaplatíme dle smlouvy a se stavbou již finišujeme. Petra a Adam Havránkovi, Újezd.

Dosavadní doporučení: přečíst (19)
Vaše doporučení:

přečíst (19) 21.06.13 21:43  Spokojenost  (159529)

Doporučuji tuto společnost

V loňském roce mě rekostruovali chatu a vše proběhlo bez starostí, doporučila mi je známá mé ženy a také neměla s firmou žádný problém. Kotyš

Dosavadní doporučení: přečíst (19)
Vaše doporučení:

přečíst (22) 18.06.13 04:31  pozorovatel  (159429)

přání úspěchu

přeji firmě brickhouse hodně úspěchů, jelikož při tom, co pan Mlejnek napáchal ve funci jednatele a prokuristy firem pana Vaněčka, bude po soudních a vymahačských sporech potřebovat dost prostředků na náhrady škod způsobených klientům - tak hurá do toho!!!!

Dosavadní doporučení: přečíst (22)
Vaše doporučení:

přečíst (17) 16.06.13 19:19  Adam Kubeš  ada.kubeszavinacemail.cz  (159406)

Firmu doporučuji!

Společnost Brickhouse mě rekonstruovala a zateplovala rodinný dům. Rychlost, slušnost, kvalita. Dopuručuji!

Dosavadní doporučení: přečíst (17)
Vaše doporučení:

přečíst (20) 13.06.13 09:55  Václavovi  vaclavova.ivazavinacseznam.cz  (159328)

Spokojenost s firmou Brickhouse s.r.o.

Dobrý den,  firma Brickhouse s.r.o. nám stavěla rodinný dům na klíč, mohu za sebe i za manžela říct, že vše dopadlo jak mělo, termín výstavby byl dodržet, tak i smlouva o dílo a kvalita. Komunikace byla výborná, vše co jsme potřebovali za změny během výstavby bylo rychle vyřešeno a musím říct že se to dělo i o víkendu, kdy spousta firem nepracuje. Za nás mohu společnost jen a jen doporučit! Bydlíme ve svém a za rozumný peníze. Václavová

Dosavadní doporučení: přečíst (20)
Vaše doporučení:

přečíst (17) 12.06.13 10:34  Petr Kalvas  (158581)

dovětek

Jako jeden z mála se dokážu podepsat,takže,

k svému předešlému příspěvku dovětek.Netýká se firmy Brickhouse,ale Domy přes hubičku .

Od začátku projektu jsem komikoval a jednal POUZE s Mlejnkem ,takže ON je můj hromosvod.

 Když už se začala loď potápět (což určitě nebylo ze dne na den) mohlo se začít řešit odstoupení od smluv atd již dříve a ušetřit si minimálně rok života nicneděláním . TOTO bych od čekal a očekával,ale od Mlejnka ani náznak ,samé vytáčky (možná v dobré víře) ,a pak ticho (telefon,e-mail nic nefunguje)

Bohužel mi Domy přes hubičku zkazily a hrubě ovlivnily tři roky života a ještě dlouho se v tom budu plácat,než si domeček vůbec dostavím (a nerozebírám kdo,jakou mírou a s jakým úmyslem )

Dosavadní doporučení: přečíst (17)
Vaše doporučení:

spíše nečíst (18) 11.06.13 12:53  Velmi spokojený klient  (159271)

Doporučuji Brickhouse

Dobrý den,

nejsem vyznavač internetových diskuzí tohoto typu, v dnešní době lze spoléhat jen na osobní kontakt, ale po přečtení zde vložených příspěvků, nemohu nepřispět svým názorem, i když vyjímka potvrzuje pravidlo a já jsem byl a stále jsem s firmou Brickhouse spokojený. Jsem velmi náročný, co se týká výběru materiálu a celkového designu mého domu, ale oba jednatelé této firmy se mi snažili co nejvíce vyjít vstříc. Tímto bych chtěl znovu panu Mlejnkovi a panu Šilhavému poděkovat. Na všem jsme se rozumně domluvili a se vším, čemu jsem nerozumněl, mně oni srozumitelně vysvětlili, takže nemám důvod se do nového baráčku netěšit, ba co víc, hnát tuto firmu k soudu, jako zde plánuje většina z vás. A co se týká obviňování s kým má či nemá spojitost firma Brickhouse, nejdříve bych si zjistil všechny dostupné informace, protože házet špínu jeden na druhého dnes umí úplně každý, dnes je vzácnost nezávidět, uznat chybu a ocenit začínající podnikatele, rozjíždějící firmy a v neposlední řadě dobře a kvalitně odvedenou práci.

S pozdravem

p. Kocourek

Dosavadní doporučení: spíše nečíst (18)
Vaše doporučení:

přečíst (22) 11.06.13 09:28  Martin Šilhavý  silhavyzavinacbrickhouse.cz  (159265)

Uvedení lží na pravou míru

Firma Brickhouse s.r.o. nemá nic společného s panem Vaněčkem a není ani žádné pokračování výše jmenonovaných firem. Rezolutně odmítám jakékoliv propojení s těmito subjekty. Děkuji všem dobrákům, kteří pod anonymními jmény očerňují naše jméno, je vidět že je konkurence všehoschopná. Mohu s klidným svědomím říci že z naší strany máme svědomí čisté. Pokud bude nějaký zájemce chtít,může mě kontaktovat a rád jej osobně provedu po našim stavbách. Veškeré termíny výstavby jsme vždy dodrželi a takéž i všechny své závazky.

Martin Šilhavý, jednatel společnosti Brickhouse s.r.o.

Dosavadní doporučení: přečíst (22)
Vaše doporučení:

spíše nečíst (22) 08.06.13 18:00  stehlík  (159233)

souhlas

plně souhlasím s přechozí diskuzí, je to spolek podvodníků, ale na každou ... se vaří voda, vymahači již kontaktovali více věřitelů z minulých míst působení a snad se věci po seskupení všech podkladů pohnou, přeji hezké dny

Dosavadní doporučení: spíše nečíst (22)
Vaše doporučení:

přečíst (23) 17.05.13 10:55  naštvaný klient  (158652)

podvodné uskupení

je to přesně tak. Jako přes kopírák. Vaněček si založí novou firmu, tentokrát Brickhouse, s.r.o. nastrčí si do ní staré známé tváře, Mlejnka se Šilhavým, webovky se upraví, místo červené se použije modrá a podniká se dál. Jenom metody zůstávají stejné. Nekvalita, sprostý přístup ke klientům a nezaplacené faktury. A čím více bude Mlejnek tvrdit, jak to nemá s Vaněčkem nic společného, tím je jasnější, kdo to řídí. Zdravím pana Vaněčka, tantokrát jako tajného majitele firmy Brickhouse a všem doporučuji, z touto firmou stavět. Je to zaručená cesta, jak nikdy nebydlet

Dosavadní doporučení: přečíst (23)
Vaše doporučení:
spíše nečíst (10) 24.02.14 15:25  Panochová  (163146)

podvodné uskupení

Dobrý den,

také máme s touto firmou "velmi dobré zkušenosti".

Dosavadní doporučení: spíše nečíst (10)
Vaše doporučení:
spíše nečíst (15) 11.06.13 11:35  Jakub Mlejnek  (159268)

podvodné uskupení

Vážený pane,

věřím, že jste asi slušný člověk, a tak budeme se bavit narovinu a i tak, jaké máte zkušenosti s firmou Brickhouse.s.r.o....Jaký má logický smysl, aby tento zloděj (Bc. Vaněček) si založil novou firmu (což také stojí peníze) a "nastrčil" jak říkáte" STARÉ ZNÁMÉ TVÁŘE"????. Nemyslíte si, že tímto by v pokračování své veleúspěšné kariéry, kde zavřel 9 společností v tomto kraji již moc nepostavil? A navíc pan Šilhavý nikdy v žádné firmě nepůsobil? Vy asi narážíte na www.vizitsolution.cz/index.html a zejména www.nasnovydum.cz, kde paradoxně-jak píšete- přes kopírák, "staví" dále? Ano, je s podivem, že takto se dá poodnikat pouze v naší zemi, což je nepochopitelné. Zpět k Vašim zkušenostem: Díky tomu, že máme pečlivou evidenci klientů, kteří s námi mají postaveno, či staví, mohu za společnost říci, že bych si Vás minimálně pamatoval..., A Čím to je, že to nevím? Pokuď si projedete naši společnost, jakým způsobem si vyberete, určitě dojdete k Vašemu sděšení k jednoznačnému, transparentímu zavěru. Závěrem bych Tě Bc. LADISLAVE VANĚČKU pod jmenovkou "naštvaný klient" chtěl ubezpečit, že za společností Brickhouse,s.r.o. je vidět POUZE skutečně poctivá práce s jasnými referencemi a spokojenými klienty, což Tobě se nikdy bohužel nepodaří...

Dosavadní doporučení: spíše nečíst (15)
Vaše doporučení:

přečíst (19) 16.05.13 15:42  aaa  (158624)

související

Jako jedna z klientek, které jedna z níže uvedených firem podvodem sebrala peníze za byt a jejíž pohledávka je u soudu jsem po chvilkovém hledání v rejstříku našla spojitost mezi těmito firmami a osobou pana Bc. Ladislava Vaněčka a jeho rodiny.

 

Jedná se o rodinný komplot, kdy pan Ladislav Vaněček je synem Marie Vaněčkové, která je sestrou Stanislavy Šmimrové a jejiž manželem je Petr Špimr, tento rodinný klan, který působí ve firmách ExpandHolding, IncrorporationBuildingFinal, IncrorporationBuilding Bohemia, IncrorporationBuilding Alfa, TransformStod,Lagrament, ZelenéLobzy,Plzeňské Stavby, Vejprnice pod Hájíčkem, Král a Staněk, Domy za hubičku, všechny tyto firmy jsou v registru dlužníku a dluží desetimilionové částky  bývalým obchodním partnerům, dodavatelským firmám, zaměstnancům a státním orgánům.

Pokud budete mít zájem o vymáhání své pohledávky jinou než soudní cestou, můžete zkusit jedno z uvedených čísel a adres, snad budete úspěšnější, než byl já.

Bc. Ladislav Vaněček,k nalezení Mydlářka 9, Praha,tel: jeden z mnohých 775 555 760

Marie Vaněčková bytem Pod Hůrkou 547, Klatovy, tel: 608 523 484

Stanislava Špimrová a Petr Špimr, bytem Sokolovská 62, Plzeň, aktuálně dle sousedů k nalezení v obci Borovy 72, okres Plzeň-jih

právní zástupce je JUDr. NadjaClare Hrušovská,sídlem Pod Jezerem 415/2 Plzeň, tel: 377 541 645

Dosavadní doporučení: přečíst (19)
Vaše doporučení:

přečíst (19) 15.05.13 11:05  Petr Kalvas  kalvasxxlzavinacseznam.cz  (158581)

firma jen pro pevné nervy a bohaté zákazníky

Bohužel jsem měl to "štěstí",že jsem s Mlejnkem a firmami Expand holding a Domy za hubičku měl smlouvu na stavbu domu . Paráda !!!!!!!!!

Dne 30.6.2012 jsem se měl nastěhovat do zkolaudovaného domu.Díky Mlejnkovi,který problémy přehazoval na stavební firmu,kterou během výstavby minimálně jednou vyměnil do dnešního dne nebydlím .

Rozhodně Mlejnka nedoporočuji,je to flink

Petr Kalvas

P.S. zdravím Mlejnka,až si to bude číst,doufám,že se uvidíme až u soudu 

Dosavadní doporučení: přečíst (19)
Vaše doporučení:

přečíst (25) 04.05.13 09:22  Helena Vrchlavská  helena.vrchzavinacseznam.cz  (158355)

pozor na tuto firmu!

Pokud máte hodně financí na opravy a dodělávání nekvalitně provedených stavebních prací, pak zvolte firmu Brickhouse, s.r.o.. Najali jsme si tuto firmu na realizaci základů RD a oni nám odevdzali "hybrid", který neměl nic společného s projektovou dokumentací. Během výstavby řešili neustále problémy, které odkazovali na někoho jiného, jen aby nemuseli uznat chybu a špatně odvedenou práci. Poté, co jsme chtěli chyby odstranit a práci dodělat, p. Mlejnek dostal hysterický záchvat a se spoutou sprostých slov z jednání vztekle odešel. Nehledě na to, že firma nafakturovala materiál a zbylé kusy odvezla, ač byly zaplaceny. Naši situaci budeme řešit soudně. Rozhodně nedoporučuji, firma nemá dostatečné zkušenosti, má arogantní jednání, fušerská práce. Pokud chcete kvalitní stavbu, pak se Vám s touto firmou velmi prodraží.  

Dosavadní doporučení: přečíst (25)
Vaše doporučení:
přečíst (16) 11.06.13 10:25  Martin Šilhavý  silhavyzavinacbrickhouse.cz  (159265)

pozor na tuto firmu!

Vážená paní Vrchlavská, ani nevíte jak mne mrzí když čtu co zde píšete. Nerad se zde rozepisuji, ale na tohle musím reagovat. Vaše projektová dokumentace RD, kterou kreslila Vaše známá projektanta silničních staveb byla absolutně nedotažená, neobsahovala základní osazení domu do terénu a další důležité náležitosti. Můžete mi prosím uvést jaké ,, neustálé problémy jsme řešili během výstavby,, ? Nevím zda tím myslíte osazení jímky na pozemku, či posunutí domu, které se na Vaše přání několikrát měnilo. Tou špatně odvedenou prací asi myslíte tu práci, kterou Váš odborný stavební dozor, jednající Vašim jménem přebíral a která je uvedena a podepsána ve stavebním deníku? A neodbornou se stala v okamžiku kdy jste si našla na dostavbu dobu živnostníka, který Vám dal nižší cenu a který najednou začal hledat problémy tam, kde nejsou? Uznávám že situace byla vyhrocená, ono titiž když po dostavbě základové desky domu, kdy počítáte dle ústní domluvy s dostavbou zbytku domu, máte nasmlouvaný materiál a připravené pracovníky a Vy nám řeknete ze dne na den, že jste si našla živnostníka, co stavbu provede levněji, to dle mého názoru není ani z Vaší strany košer. Žádný Vámi zaplacený materiál jsme si ze stavby neodvezli, těch několik bedních dílců a kari sítí co zbylo, byl náš rezervní materiál a nejednalo se tedy o Váš majetek. Myslím si, že jsme Vám vyšli v mnoha věcech vstříc a dělali spoustu věcí navíc, jako například stavební povolení, které Vaše tak úžasná projektantka nebyla ani schopna dotáhnout. Veškeré stavební práce, které jsme provedli jsme činili se souhlasem Vašeho odborného stavebního dozoru a jsou podepsané ve stavebním deníku

Martin Šilhavý

Dosavadní doporučení: přečíst (16)
Vaše doporučení:


Diskuze Firma Brickhouse, s.r.o., další stránky: 1 | 2 | Další »
stránkovat diskuzi po 10 | 20 | 50

Odkazy k diskuzi Firma Brickhouse, s.r.o.

Firma Brickhouse, s.r.o. - zdrojová stránka k tématu diskuze Firma Brickhouse, s.r.o..

Zasílání Denního souhrnu názorů na Firma Brickhouse, s.r.o. e-mailem.

Přidat názor - vložte vlastní názor, doporučení, hodnocení nebo zkušenost k tématu Firma Brickhouse, s.r.o..

 Burza Prime 16:29 
Název Kurz Změna
 COLT CZ GROUP SE  630.00  +0.32% 
 ČEZ  847.00  -0.94% 
 ERSTE GROUP BANK A  1 119.00  +0.36% 
 GEN DIGITAL  510.00  +3.24% 
 GEVORKYAN  252.00  -2.33% 
 KOFOLA CS  275.00  +0.73% 
 KOMERČNÍ BANKA  869.50  -0.29% 
 MONETA MONEY BANK  103.00  0.00% 
 PHILIP MORRIS ČR A  15 840.00  0.00% 
 PHOTON ENERGY  44.65  -2.08% 
 PILULKA LÉKÁRNY  181.00  -4.74% 
 PRIMOCO UAV SE  890.00  0.00% 
 VIG  750.00  +0.67% 
Komodity online
 Ropa 87.54 USD 18:34   
 Zlato 2323.14 USD 18:34   
 Stříbro 27.23 USD 18:34   
 Káva 225.84 USD 18:34   
 Cukr 19.89 USD 18:34   
 Bavlna 81.33 USD 18:34   
Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.