Firma PRODUCTS EXCLUSIVE s.r.o. - Diskuze, názory, doporučení a hodnocení

 Hodnocení:      0 1 2 3      
Diskutující:
Návod    
 

Firma PRODUCTS EXCLUSIVE s.r.o. - Diskuze k tématu Firma PRODUCTS EXCLUSIVE s.r.o.


Výpis příspěvků 1 až 12 (12)
 
přečíst (12) 02.12.13 00:24  eva  (163477)

Nejlepší je u takovýchto pochybných

internetových obchodů nenakupovat. V kamenném obchodě si můžete nechat výrobek vyzkoušet.

Dosavadní doporučení: přečíst (12)
Vaše doporučení:

přečíst (14) 15.09.12 19:06  Danuše Rymešová  drymeszavinaccentrum.cz  (154123)

drymes

Právě hledám,co je to za internetový obchod SLEVOVAR,no avidím,že se tam sešli vykutálení obchodníci, Pan Otto Lustig z ODKLEP a firma PRODUCTS. Objednala jsem manželovi křovinořez. Nešel nastartovat. Chtěli jsme odstoupit od smlouvy. Neuznali to,vrátili křovinořez zpět, že je v pořádku. Na odstoupení nereagují. Nemáme ani fakturu,údajně ještě nepřišli od nás peníze. Bylo to na dobírku. Po domluvě a slibu pana Lustiga,že vrátí peníze do dvou dnů,abychom to ještě jednou vrátili, už nekomunikují. Nemáme fakturu,peníze ani křovinořez. Varuji před tímto SLEVOVAREM.

Dosavadní doporučení: přečíst (14)
Vaše doporučení:

spíše nečíst (15) 11.08.12 11:08  Jirka Kaucký  (153691)

Firma se chová k zákazníkům slušně !!!

Před měsícem jedna z ploten indukčního vařiče zn. AML2 přestala fungovat. Tak jsem zavolal do firmy PRODUCTS EXCLUSIVE s.r.o. a zde mě dali pokyny, jak mám nefunkční vařič zabalit a poslat ho k nim na firmu. Sice to trvalo cca měsíc, než mě přišel poštou úplně nový, zabalený indukční vařič stejného typu AML2. Mezi tím proběhlo několik telefonátů o urgenci vyřízení mé pohledávky. Z firmy se mě omluvily, za spoždění vyřízení reklamace nefunkčního indukčního vařiče. Zdělily mě, že toho mají na firmě více k vyřízení reklamací od jiných zákazníků, a proto došlo k tomuto zpoždění.

- Nyní indukční vařič pracuje na 100% a mým jménem JIŘÍ KAUCKÝ, bych chtěl poděkovat za vstřícnost vyřízení mé reklamace. Tato firma je příkladem, jak se má chovat ke svým zákazníkům (každá firma). Ještě jednou děkuji !!!

Dosavadní doporučení: spíše nečíst (15)
Vaše doporučení:
přečíst (20) 23.08.12 12:23  Alena  ajkazavinacseznam.cz  (153818)

Products exclusive s.r.o.

Dobrý den .Není ani špetka pravdy co tady o firměpíšete .Je to firma ktará ignoruje požadavky klientu co se reklamací týče .Už 2 měcíce sněma bojuji a vymlouvají se jeden na druhého .Balík s reklamací jsem obdržela 2x spět s tím že firma nepřebírá zakázky z pošty .Tím chci upozornit že solidní firma se tak k zákazníkum nechová  

Dosavadní doporučení: přečíst (20)
Vaše doporučení:

určitě přečíst (20) 07.10.11 21:39  Blanka J.  (149162)

souhlasím s vámi

Moje 77 letá maminka si od firmy PRODUCTS EXCLUSIVE s.r.o. přivezla v květnu tohoto roku zboží za 25 tisíc (pro úplnost, vylosována sleva ze 60 tisíc, skutečnou prodejní hodnotu zboží odhaduji na 5 tisíc)  a protože na ně neměla, tak jí na místě v hotelu dali ti vychytralci podepsat zároveň s kupní smlouvou i úvěrovou smlouvu s bankou, přestože opakovaně trvala na tom, že to nechce, přesvědčili ji o výhodnosti tohoto obchodu a podlehla. V podstatě v rychlosti a sledu událostí nevěděla, co podepisuje. S těma krámama ji pak odvezli domů, vybalili ho a odjeli.  Když si doma vše uvědomila, udělalo se jí špatně. Od úvěrové smlouvy se nám podařilo odstoupit, od kupní nikoli, mají to právnicky velmi dobře ošetřené. V současné době je celá záležitost v rukou právníka a na firmu je podáno trestní oznámení. Varuji všechny nejen před firmou PRODUCTS EXCLUSIVE s.r.o., ale před všemi firmami, které nás zvou na předváděcí akce. Jsou to podvodníci a jen na Mělníku je jich cca 20 !!! Blanka J.

Dosavadní doporučení: určitě přečíst (20)
Vaše doporučení:
přečíst (10) 15.02.12 21:08  Merie Richtrová  marie.richtrzavinacseznam.cz  (151389)

souhlasím s vámi

Paní Blanko budete podávat trestní oznámení ? Děkuji Marie

Dosavadní doporučení: přečíst (10)
Vaše doporučení:
přečíst (15) 27.12.11 17:01  Horáková  (150647)

souhlasím s vámi

dnes 27.12. 2011 nám přišel dopis od firmy PRODUCTS EXCLUSIVE s.r.o. dopis, že nám nedoporučují se s nimi soudit, jelikož jako firma končí. Od České obchodní inspekce dostaly pokutu v částce 150 000 Kč. Můj tatínek od nich koupil zboží za 9000 Kč a nemají vůbec zájem toto řešit. Jen píší, že zboží odprezentovaly u něho doma. Máme paní advokátku a ta je naposledy žádala před soudním sporem o vyrovnání. Chtěla jsem se zeptat, jak jste pokročila při soudním vyjednávání.. Děkuji Horáková  vehor@seznam.cz 


Dosavadní doporučení: přečíst (15)
Vaše doporučení:
přečíst (14) 02.02.12 10:51  Merie Richtrová  marie.richtrzavinacseznam.cz  (151389)

souhlasím s vámi

Vážená paní Blanko,tuto firmu hledám již od předvánoc.Jsem jedna z těch,která jim také podlehla.Člověk to slyší každý den v TV a přitom je tak pitomej, že naletí a to jsem o 11 let mladší než Vaše maminka,tak se jí nedivte..Plně s Vámi souhlasím.Byla jsem na té adrese Slovinská 31 Praha 10 ten chlap tam má na schránce vizitkuFrantišek Schubert a pod tím products exclusive s.r.o. Na zvonkách jsem jméno našla,zazvonila vzala sluchátko nějaká ženská a řekla já s nim nemám nic společnýho a zavěsila.Ten pán co mě pustil do domu,tak mi říkal,tady ve sklepě jsou nějaký asi sklady,tak se tam podívejte.Seběhla jsem dolu,ale vše zavřeno.Pokud by jste potřebovala svědka,tak se hlásím.Poslala jsem tomu Schubertovi doporučený dopis a do dnešního dne jsem nedostala odpověď.A to jsem potřebovala jen vymněnit Indukci ,protože mi odešla.Varuji před nimi všechny lidi. Marie

Dosavadní doporučení: přečíst (14)
Vaše doporučení:
určitě přečíst (20) 18.11.11 14:23  Jan Lieber  lieberzavinactiscali.cz  (149933)

souhlasím s vámi

Dne 23. října 2011 jsem na vaši firmu zaslal dopis se žádostí, o odstoupeni od smlouvy ve věci nákupu titanového nádobí a indukčního vařiče. Je mi skoro 82 let ale s takovou nehoráznosti jsem se v životě ještě nesetkal. 15. Listopadu 2011 jsem obdržel váš dopis s kopii kupní smlouvy č.10 005 552, kde mi děkujete projevený zájem, o vaše výrobky a těšíte se na další obchodní spolupráci. S politování vám sdělují, že nemám další zájem s vámi spolupracovat. Vaše předváděcí akce považují za nemorální a řekl bych přímo za podvodní. Nemorálnost považují ve vašich extremních vysokých cenách předváděného zboží. S porovnáním cen tohoto zboží na internetových prodejnách je až 4 až 5x vyšší (například sada titanového 23 dílného nádobí na internetu stojí 3899.- Kč a indukční dvouplotynkový vařič 2665.Kč.) Vaše cena za tento indukční vařič je 20.000Kč a nemluvě o titanovém nádobí, kde jak sadu nádobí, tak i jednotlivé kusy jsou několika násobně vyšší než je uvedena cena na internetu. Podvod vidím v tom, že se účastníkům předvádějící akci byly rozdány stírací losy a podle tažených čísel byli volaný účastníky ke stolům, kde seděli zástupci vaši firmy a uzavírali s nimi kupní smlouvy. Konkrétně v mém v případě, kdy jsem podle taženého čísla losu vyhrál celou sadu titanového nádobí včetně indukčního vařiče, považoval jsem to jako výhru. Překvapení mě čekalo u stolu, kde vedoucí předvádějící akce se mnou sepsal kupní smlouvu. V krátkém rozhovoru mi udělil ještě „milost, že jsem starobní důchodce a vdovec“ tím, že mi snížil cenu na 24.999 Kč, i toto považují za nekorektnost. V překvapení a v mém rozpoložení jsem podepsal kupní smlouvu, což uznávám, že to byla moje chyba. Zboží mi bylo doručeno následujícího dne, ale na předvádějící akci nám toto bylo prezentováno jako „servis vaší firmy“ a nepovažoval jsem to za návštěvu pracovníka vaši firmy. Toto považují za uvedení v omyl, ne-li přímo jak jsem uvedl výše za podvod. Četl jsem i několik kritických příspěvku na internetu o vaši firmě a udělal jsem si obraz a představu o tom, že nejsem jediný postižený a s vaši firmou přerušují veškeré další styky.


Dosavadní doporučení: určitě přečíst (20)
Vaše doporučení:

přečíst (18) 17.08.11 12:19  Babulka  benatky.dzavinaccentrum.cz  (148336)

názor

měla jsem tu čest se rúčastnit předváděčky této firma a nezklamali.Hulváti a neomalenci 1. řádu.Jestliže má host svůj názor, tak je stále zesměšňován a urážen panem PODNIKATELEM je to hulvát. Provádějí psychyckou masáž na hostech - důchodců. Pleskání a jásání skoro nad každou větrou pana šéfa, kterou provádějí jeho pracovníci je další šaškárna. A těší mě alespoň to, že provozní restaurace, kde se prezentace konala, mi po mé stížnosti řekla, že už této firmě nedovolí uspořádat další akci. JIŽ NIKDY VÍCE. S HULVÁTY A NEOMALECCI SE NEDÁ JEDNAT.

Dosavadní doporučení: přečíst (18)
Vaše doporučení:

přečíst (21) 05.06.11 17:46  Věra Horáková  (147275)

klamání spotřebitelů

Na uvedených akcí , které pořádá uvedená firma dochází ke klamání spotřebitelů tím, že do kupní smlouvy je připisováná malým a nahuštěným písmem, že se akce konala u nich v bytě, aby kupující nemohly od smlouvy odstopit. Dochází k porušení zákona 13 634/92 Sbírky. Proto tím chci všechny varovat, aby si spolupráci touto firmou dobřerozmyslely. Horáková


Dosavadní doporučení: přečíst (21)
Vaše doporučení:
přečíst (17) 05.07.11 16:42  dan f.  (147703)

klamání spotřebitelů obrana

jak se těmto podvodníkům bránit legální cestou včetně paragrafů lze najít na www.triky.eu kde se dovíte i způsob jak odstoupit od smlouvy přesto že jste ji "podepsala" na objednané návštěvě u sebe doma což samozřejmě není pravda - jenom Vám ochotně pomohli zboží odnést (případně i odvézt) domů.


Dosavadní doporučení: přečíst (17)
Vaše doporučení:


Diskuze Firma PRODUCTS EXCLUSIVE s.r.o., další stránky: 1
stránkovat diskuzi po 10 | 20 | 50

Odkazy k diskuzi Firma PRODUCTS EXCLUSIVE s.r.o.

Firma PRODUCTS EXCLUSIVE s.r.o. - zdrojová stránka k tématu diskuze Firma PRODUCTS EXCLUSIVE s.r.o..

Zasílání Denního souhrnu názorů na Firma PRODUCTS EXCLUSIVE s.r.o. e-mailem.

Přidat názor - vložte vlastní názor, doporučení, hodnocení nebo zkušenost k tématu Firma PRODUCTS EXCLUSIVE s.r.o..

 Burza Prime 16:24 
Název Kurz Změna
 COLT CZ GROUP SE  628.00  -0.32% 
 ČEZ  855.00  -1.16% 
 ERSTE GROUP BANK A  1 115.00  +1.36% 
 GEN DIGITAL  494.00  -0.20% 
 GEVORKYAN  258.00  0.00% 
 KOFOLA CS  273.00  0.00% 
 KOMERČNÍ BANKA  872.00  +1.04% 
 MONETA MONEY BANK  103.00  +0.98% 
 PHILIP MORRIS ČR A  15 840.00  -0.88% 
 PHOTON ENERGY  45.60  +0.44% 
 PILULKA LÉKÁRNY  190.00  -1.04% 
 PRIMOCO UAV SE  890.00  -1.11% 
 VIG  745.00  +0.95% 
Komodity online
 Ropa 88.42 USD 21:34   
 Zlato 2323.20 USD 21:34   
 Stříbro 27.30 USD 21:34   
 Káva 221.95 USD 21:34   
 Cukr 19.89 USD 21:34   
 Bavlna 81.67 USD 21:34   
Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.