Firma Tesco Stores ČR a.s. KMART ČR a.s. - Diskuze, názory, doporučení a hodnocení

 Hodnocení:      0 1 2 3      
Diskutující:
Návod    
 

Firma Tesco Stores ČR a.s. KMART ČR a.s. - Diskuze k tématu Firma Tesco Stores ČR a.s. KMART ČR a.s.


Výpis příspěvků 1 až 12 (12)
 
přečíst (24) 27.11.15 09:35  prestovlaknejede  prestovlaknejedezavinacpost.cz  (179687)

Tesco a jeji slevove akce

Dobry Den, dnes 27.11.2015 byl vyhlášená akce na elektroniku od 8:00. Chtěl jsem si koupit notebook Lenovo s tiskárnou. Do Tesca na Skalce v Praze jsem dorazil v 7:50. Zboží začaly vykládat na pult v 8:00. Stál jsem u vchodu ze skladu do prodejny nikoliv u prodejního místa. V 8:05 když jsem viděl že vyvážejí jenom kávovary jsem se zeptal Pána Lukáše co vyvážel zboží kdy budou vyvážet notebooky. Na mou otázku my odpověděl že ty jsou už dávno pryč. Záhadně je vůbec ani na prodej nedaly. Hmm asi si je rozdělily mezi sebou zaměstnanci. Odjel jsem teda do Tesca Eden v Praze kde jsem byl v 8:20. A na mou stejnou otázku my prodejce odpověděl ze jich bylo asi 6 kusu a už jsou taky pryč. Takže lidi na tu akci vůbec nechoďte pokud nechcete koupit kávovar :D . Všechno to je jen lákadlo na to aby jste tam jely koupit si něco co chcete a odešly s něčím co jste nechtěly :D . Oni udělají akci vypíšou tam do vyprodání zásob ale ty zásoby jsou velice bídné nebo vůbec žádné !!! Všechno je to marketing a psychologická hra s podvědomím zákazníka. Ale za to jsi můžeme sami jelikož jim na to skočíme :D teda alespoň Vy z mé strany je to naposled.

Dosavadní doporučení: přečíst (24)
Vaše doporučení:

přečíst (20) 04.10.14 13:11  Ivana Kvapilová  kvapilkaivcazavinacseznam.cz  (172505)

akce na zboží

Tesco kunratice  tam si musíte hlídat ceny ,vše co je v akci Vám u pokladny účtují za plnou cenu .

když na to upozorníte ještě se cítí dotčeni a ani se neomluví

Dosavadní doporučení: přečíst (20)
Vaše doporučení:

spíše nečíst (23) 28.03.14 03:35  jana  janazavinacyahoo.de  (167343)

Pochvala

Tesco a Globus jsou řetězce vlastníci originálníochranou známku Tesco Store UK v zastoupení pro ČR,Kaufland nikoliv.

Dosavadní doporučení: spíše nečíst (23)
Vaše doporučení:

spíše nečíst (28) 28.03.14 03:28  jana  janazavinacyahoo.de  (167343)

Pochvala

Musím pochválit řetězce Globus a Tesco včetně služby Tesco mobile,která pochází z Velké Británie za vzorný přístup zaměstnanců k zákazníkovi včetné reklamního managmentu oproti Kauflandu.I když věřím že platy u některých pozic v Tescu,Globusu nejsou závratné.

Dosavadní doporučení: spíše nečíst (28)
Vaše doporučení:

přečíst (29) 24.11.13 10:57  Jiřina Lapáčková  lapajdajzavinacseznam.cz  (163301)

zaměstnanec není člověk když se nadřízenému nelíbí

Pracovala jsem v Tescu jako pokladní několikrát,nikdy nešlo o vyhazov,ale donucení k odchodu na dohodu.naposled jsem dostala vytýkací dopis s důvody že jsem seděla na pokladně a můj vzhled,Pracovala jsem už jako důchodce a o tom že p.řiditelka nařídila na pokladně nesedět jsem nevěděla,byla jsem po dovolené a dověděla jsem se to pozdě.Můj vzhled?Prý jsem měla flek na tričku.Možná,nevím.Když jsem nastoupila do Tesca poprvé,otvírali jsme Tesco v Kolíně a já tehdy ještě v důchodu nebyla a tak jsem věřila všemu a pro Tesco bych udělala vše.Cyběli lidi na lahůdkách,zaskočila jsem,začala dělat koordinátorku pokladní zony,ale vyměnila se vedoucí a nová vedoucí,dřív moje kamarádka kradla a hodně já jsem před ní oblastní ředitelce řekla,že neumím upravit pokladní knihu tak jako moje vedoucí a tak jsem byla rychle sesazena.Neunesla jsem to a přešla do Tesca do Prahy na Skalku.Tady vše fungovalo velmi dobře,ale moje zdraví moc nechtělo unést dlouhé cestování.Nastoupila jsem do Obi,ale smutně koukala naproti na Tesco.Před Vánoci si pro mě vedoucí přišla,nevěděla jsem ani o jeích krádežích,ani o falši a tak jsem se zas vrátila do Tesca.Na Silvestra mi přinesla výpověď ve zkušební době.Pracovala jsem chvíli v Bile když ji odhalili,vyhodili a nakonec i zavřeli a já se znovu vrátila do Tesca,Nový vedocí mě posílal na výpomoce i do Hradce a mě moje práce začla znova velmi bavit,šla jsem do důchodu a chtěla jsem pracovat dál a to bylo nutné změnit pracovní smlouvu na dobu určitou.Poslední rok který to zákon přikazoval.Rok utekl a já před jeho koncem onemocněla zápalem plic.Mezitím se nám opět vyměnilo vedení a tak jsem se od nové nadřízené dověděla,že mi smlouvu neprodlouží,už budu jen stará a nemocná.Po čase se postavilo Tesco v Poděbradech já nastoupila na nábor a měla už téměř 2roky odpracované,zas se nedávno před mým koncem vyměnilo vedení a tak jsem důchodce na plný úvazek.Jinak o ideálech Tesca nemám už to mínění,které jsem měla a věřila jim.Vím že možné i vůči zákazníkovi i zaměstnaci je možné všechno a není to Tescem ale lidmi v něm.

Dosavadní doporučení: přečíst (29)
Vaše doporučení:

přečíst (24) 10.07.12 17:11  Šárka  (153431)

úmyslné okrádání zákazníka

Tesco Opava využívejte jen v krajním případě. Osobní zkušenost, kdy vás tak zblbnou, že zaplacené zboží vrátite z důvodu klamné ceny a peníze nevydají. Vy nakonec nemáte ani předražené zboží ani peníze.

Dosavadní doporučení: přečíst (24)
Vaše doporučení:

přečíst (26) 27.06.12 20:11  Zbyněk Štěpánek  zbynek.stepanekzavinacolomouc.cz  (153354)

horší než ostudné

 Dobrý den, podle zpráv z tisku hodlá firma TESCO postavit v Praze nový obchod na místě, kde byli shromažďováni občané Protektorátu před transportem do vyhlazovacích táborů. Je to nemorální natolik, že řadím firmu TESCO k těm firmám, které kdysi z výroby chemické i jiné měly zisk z podílu na holokaustu. Proto do žádné prodejny vaší firmy ani nevkročím, natož abych si tam něco koupil. Postavte prodejnu jinde a na uvedeném místě podpořte stavbu památníku tehdejších obětí. Pak uznám, že jsem vám křivdil a omluvím se. Jinak bvude platit, že se se svou antipatií k vašim obchodům nebudu tajit před vašimi potencionálními zákazníky.

 

Zbyněk Štěpánek

 

Dosavadní doporučení: přečíst (26)
Vaše doporučení:

přečíst (27) 14.12.11 08:09  jaja  (150447)

Údajně čerstvé potraviny

Dobrý den, jednou za čas jsem zajela nakoupit do supermarketu Tesco v Brně Avion schopingpark nakoupit , ale vzhledem k tomu, že z čerstvích potravin (ovoce ,zelenina, maso ,uzeniny)se tam nedalo koupit téměř nic až na trvanlivé věci , jsem tam přestala chodit. Nedávno, zde byla provedena rekonstrukce takže jsem si řekla , že snad se to změnilo a jela jsem se tam podívat, že nakoupím. Jaké bylo překvapení, že kromě předělaných regálů a pultů se nezměnilo vůbec nic. Zelenina byla alespoň týden stará scvrklá oschlá, ovoce nahnilé a také bylo vidět i na té zelenině , že bylo špatně skladované. Co se týče úseku uzenin oschlé salámy(slovo oschlé je slabý odvar toho co bylo na pultu vystaveno) a nakonec maso(pultový prodej)? to samé . Docela dobře vypadala kuřecí prsa. V naději, že jsou opravdu čerstvá jak mě přesvědčoval prodavač u pultu jsem je koupila. Druhý den jsem je chtěla připravit k obědu. Když jsem je druhý den chtěla připravit, myslela jsem že, ke kuřecím prsům ještě přidám i to co jsem posnídala.  Když jsem je totiž rozbalila,  šíleně zapáchali .prostě zkažené maso. Asi si dovedete představit jak jsem byla na..... a hlavně proto, že tento supermarket nemám blízko, abych je mohla jít reklamovat a navíc byl víkend. Takže 200,- Kč šlo do koše. Na závěr chci dodat jen tolik, že to co jsem viděla v tomto obchodě se v žádném případě neztotožńuje s tím co uvádíte na Vašich stránkách o čerstvosti potravin , že víte co zákazník chce atd. Nebo myslíte, že lidi jsou prasata a sežerou všechno? Myslím, že ani to prase nežere všechno.Takže , když ptáčka lapají pěkně mu zpívají. Rozhodně už tam nebudu nakupovat. Nicméně je to Vaše reklama a vizitka.Ale asi Vám to tak vyhovuje. 

S pozdravem Jaja

Dosavadní doporučení: přečíst (27)
Vaše doporučení:

přečíst (26) 18.10.11 21:39  Pančíková  (149342)

klamné ceny zboží

Vážení,

15.10.jsem v OC Tesco, Borská pole, Plzeň koupila kofolu 2l - podle štítku na regálu za 19,90/kus - až dnes jsem na účtence zjistila, že za 27,90. Protože jsem koupila 12 kusů, zaplatila jsem kvůli nesprávně označené ceně o skoro 100,- více a za vyšší cenu bych si toto zboží u Vás nikdy nekoupila! Mohu vědět, zda bylo zboží chybně označeno - možná i úmyslně klamně, protože se na něj měla podle větší cedulky vztahovat dokonce akce? Nebo mohla být chyba v zadání ceny do pokladního systému? Děkuji za odpověď. S pozdravem Pančíková

Dosavadní doporučení: přečíst (26)
Vaše doporučení:
spíše nečíst (32) 18.10.11 22:18  tosla7 Jméno 'tosla7' používá stále stejný uživatel  tosla7zavinacseznam.cz  (148207)

klamné ceny zboží

klamné ceny zboží jsou starej fígl a dělají to VŠUDE !!! Snad jen v Globusu jsem to nezažil.... zatím. Ale Tesco je tím vyhlášené, Albert, Interspar, Lídl, Billa ...všude na to narazíte :-) 


Dosavadní doporučení: spíše nečíst (32)
Vaše doporučení:

přečíst (36) 20.06.09 17:33  Ivana Rašťáková  i.rastakovazavinaccentrum.cz  (135308)

Pro reditele tesca


Dobrý den, chtěla bych se s Vámi podělit o pracovní zážitek z tesca. Jmenuji se Ivana dne 01.04.2009  jsem nastoupila jako prodavačka v úseku lahůdek v Přerově. Zkušební doba se sjednala v délce 3 měsíců, to není nic neobvyklého.Ve zkušební lhůtě se má zaměstnanec zaučit samostatnému provozu což jsem zvládla v mnohem kratší době. Od  pomoci je v daném úseku, vedoucí úseku v mém daném to byla p.Laura. Hejlová..  p.Laura mě od prvního střetnutí neměla ráda. nebrala v potaz, že jsem v práci nová, neustále byla výhlučná, hysterická, panovačná. Kdyby jsi to nechávala alespoň mino lidi ,ale nakupující nikdy nechápali její jednání .Byla to až ostuda. Nejednalo se vždy o pracovní věci , ale často sebou tahala i soukromé problémy. Kdyby se alespoň vyjadřovala slušně ,ale to bylo jak kdyby jste se bavily s prominutím nějakou selkou ze chlíva. po určité době jsem začala chodit do práce otrávená, vystresovaná co bude až ji potkam. Nevydržela jsem to již 3x jsem byla za p. ředitetem tesca a řekla jsem mu co se na daném úseku odehrává. Nechovala se tak jen ke mě ale i k ostatním.No prostě hvězda. Po rozhovoru s p.ředitelem se na chvíly zklidnila, po necelé směně to bylo vše zase na novo. Pak Vám ještě vyčte jestli jsem spokojená po  žalování. Doletí za pult párky lítaj vzduchem no prostě hysterka.Pokud nebyla na směně, tak směna probíhala vždy tak jak měla bez nějakých problémů a hádek. Co nechápu je, že p.Laura může vyhazovat zaměstnance bez udání důvodu s úsměvem na rtech. p.Macháčková je tam brigadnice ,ale už nidko nevidí že to co jí odpadne od ruky tam leží.Po upožornění na p. Malinkovou ,že se práce vyhýbá  že, do práce chodí jak do hráčkárny to nikdo neregistruje. P.Laura hraje jen do noty ským se jí to hodí nebo na své kamarádky nic nevidí.Nejsem si vědoma nějaké chyby za kterou jsem byla propuštěna. Nikomu jsem tam nevadila jen jí a jen , protože jsem nenechala sebou houpat tak jak chtěla.Několikrát si byla na mě stěžovat vý , ale nikdy mi neřekla důvod. Doufám , že to někdo vezme v potaz  ,aby se vědělo jak to chodí se zaměstnanci v tecsu Přerov. Když jsem se Hejlové zmínila otom , že to napíšu do Prahy vysmála se,  řekla že do Prahy nepojede. Ivana Rašťáková


Dosavadní doporučení: přečíst (36)
Vaše doporučení:
spíše nečíst (29) 20.06.09 18:40  Sekáč nepřihlášený  (127992)

Pro reditele tesca

Tohle je dneska běžný úplně všude. Přítelku taky v práci furt někdo vysíral a navíc ty problémy pak řešila i doma,  takže jsem ji ve finále zakázal pracovat a od té doby máme oba klid... :-)))

Dosavadní doporučení: spíše nečíst (29)
Vaše doporučení:


Diskuze Firma Tesco Stores ČR a.s. KMART ČR a.s., další stránky: 1
stránkovat diskuzi po 10 | 20 | 50

Odkazy k diskuzi Firma Tesco Stores ČR a.s. KMART ČR a.s.

Firma Tesco Stores ČR a.s. KMART ČR a.s. - zdrojová stránka k tématu diskuze Firma Tesco Stores ČR a.s. KMART ČR a.s..

Zasílání Denního souhrnu názorů na Firma Tesco Stores ČR a.s. KMART ČR a.s. e-mailem.

Přidat názor - vložte vlastní názor, doporučení, hodnocení nebo zkušenost k tématu Firma Tesco Stores ČR a.s. KMART ČR a.s..

 Burza Prime 16:27 
Název Kurz Změna
 COLT CZ GROUP SE  623.00  0.00% 
 ČEZ  894.50  +2.70% 
 ERSTE GROUP BANK A  980.00  +1.00% 
 GEN DIGITAL  498.00  +1.12% 
 GEVORKYAN  262.00  -0.76% 
 KOFOLA CS  270.00  0.00% 
 KOMERČNÍ BANKA  809.00  -0.92% 
 MONETA MONEY BANK  98.50  +0.51% 
 PHILIP MORRIS ČR A  15 360.00  +2.13% 
 PHOTON ENERGY  47.20  +3.06% 
 PILULKA LÉKÁRNY  214.00  -2.73% 
 PRIMOCO UAV SE  1 000.00  0.00% 
 VIG  705.00  +0.14% 
Komodity online
 Ropa 86.89 USD 18.03   
 Zlato 2160.39 USD 18.03   
 Stříbro 25.04 USD 18.03   
 Káva 181.88 USD 18.03   
 Cukr 22.18 USD 18.03   
 Bavlna 94.62 USD 18.03   
Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.